Ons gerijpt vlees zal het ganse jaar worden aangeboden. Andere vleesgerechten zullen op de kaart worden gezet in functie van de kwaliteit en het aanbod.
Bakken met de Mibrasa oven (Josper)
Om de gerechten te laten schitteren en het vlees in het bijzonder, heeft de chef geopteerd voor bereidingen in de houtskooloven “Mibrasa” (Spaans merk identiek aan de “Josper” oven, gekend bij chefs en gastronomen). Hierdoor worden onze gerechten op een pure en perfecte wijze klaargemaakt.
- Pure Filet Burger Simenthal16.00 €
- Iers Kalfsribstuk22.00 €
- Tartaar van Filet Pur
- Pure Filet Iberico pata negra - Blackwell18.00 €
(varken)
- Pure Filet rund +/- 250gr23.00 €
- Pure Filet rund +/- 350gr28.00 €
- Pure Filet paard +/- 250gr23.00 €
- Pure Filet paard +/- 350gr28.00 €
- Lamskroon
- Rubia Gallega Tussenrib +/- 350gr32.00 €
3 weken gerijpt
- Ierse Tomahawk +/- 900gr - 2 pers65.00 €3 weken gerijpt
- Spare Ribs
- Sauzen3.00 €
peperroom/archiduc/bearnaise/choron