Ons gerijpt vlees zal het ganse jaar worden aangeboden. Andere vleesgerechten zullen op de kaart worden gezet in functie van de kwaliteit en het aanbod.

Bakken met de Mibrasa oven (Josper)

Om de gerechten te laten schitteren en het vlees in het bijzonder, heeft de chef geopteerd voor bereidingen in de houtskooloven “Mibrasa” (Spaans merk identiek aan de “Josper” oven, gekend bij chefs en gastronomen). Hierdoor worden onze gerechten op een pure en perfecte wijze klaargemaakt.

  • Pure Filet Burger Simenthal
    16.00 €
  • Iers Kalfsribstuk
    22.00 €
  • Tartaar van Filet Pur
  • Pure Filet Iberico pata negra - Blackwell
    18.00 €

    (varken)
  • Pure Filet rund +/- 250gr
    23.00 €
  • Pure Filet rund +/- 350gr
    28.00 €
  • Pure Filet paard +/- 250gr
    23.00 €
  • Pure Filet paard +/- 350gr
    28.00 €
  • Lamskroon
  • Rubia Gallega Tussenrib +/- 350gr
    32.00 €

    3 weken gerijpt
  • Ierse Tomahawk +/- 900gr - 2 pers
    65.00 €
    3 weken gerijpt
  • Spare Ribs
  • Sauzen
    3.00 €

    peperroom/archiduc/bearnaise/choron